ZIFF 2019 у кінотеатрах України

Є дуже класна новина!
З 23 липня у прокат виходить підбірка найкращих короткометражних фільмів Запорізького кінофестивалю ZIFF 2019. Підбірку побачать у багатьох кінотеатрах України! Дивіться розділ  «Афіша» вже у середу 22.07.2020!
 
Нагадаємо, ZIFF – щорічний міжнародний фестиваль короткометражного кіно, що проводиться з 2017 року у Запоріжжі та є творчим майданчиком для тих, хто відкриває сучасний кінематограф та служить джерелом натхнення для багатьох людей, котрі за допомогою кіно намагаються говорити про сьогодення.
Конкурсна програма збирає фільми, відео роботи вітчизняного та закордонного виробника, створені протягом поточного та минулого років.
Основною метою фестивалю є пропаганда та підтримка вітчизняного кіно, а також фільмів та відео робіт спільного та іноземного виробництва, які зберігають традиції українського кінематографа, популяризація рідного міста та Запорізького краю шляхом кіномистецтва, виявлення фільмів молодих та талановитих авторів. 
Крім показу фільмів у програмі фестивалю – майстер-класи та спілкування з режисерами, акторами, сценаристами, адже живе спілкування допомагає краще зрозуміти ідею авторів. 
Конкурсна програма фестивалю складається з короткометражного ігрового, документального та анімаційного  кіно.