Розпочато прийом короткометражних фільмів для участі у Запорізькому кінофестивалі ZIFF

Шановні поціновувачі та створювачі кіно!

Нагадаємо Вам що з 19 квітня на міжнародній платформі FilmFreeway розпочато прийом короткометражних фільмів для участі у Запорізькому кінофестивалі ZIFF!

А ось зразу і посилання – https://filmfreeway.com/ZIFF

 - за яким Ви можете відправити свій фільм, дізнаєтесь технічні вимоги до фільмів, терміни подання та іншу корисну інформацію) 

Запорізький кінофестиваль ZIFF – це жвава, смілива подія. Протягом 4 років він демонструє національне та міжнародне авторське кіно, пригощаючи глядачів різноманітними, оригінальними та самобутніми творами кіно митців.

Наша увага на нове – нових творців, нові підходи, бачення та ідеї, нові технології! Кожного року кінофестиваль представляє найкращі короткометражні ігрові, документальні та анімаційні фільми (обрані серед тисяч учасників) з понад 100 країн світу.У 2020 році серед 3064 фільмів зі 116 країн світу було обрано 59 фільмів (29 фільмів українського виробництва та 30 фільмів іноземного виробництва), які прийняли участь у кінофестивалі та змагалися за перемогу у 7 номінаціях.

ZIFF є чудовим місцем, де Ви зможете заявити про себе та увійти у світ кіно, це реальне та віртуальне середовище, де ми, глядачі, знайомимося з новими іменами, спілкуємося та дізнаємося багато цікавого та корисного про кіно індустрію!

Приєднуйтеся до світу кіно разом із Запорізьким кінофестивалем 

Скоро в кінотеатрі

Крашанка

Графік прокату

З 25 квітня 2024
Каскадер
The Fall Guy