Освітній кіно-курс VERTICAL 2021

Мабуть Ви не раз чули вираз, що треба бути кращими ніж інші. Щось в цьому є, але ми вважаємо, що змагатися треба лише з самим собою. Тому цього року освітній кіно курс VERTICAL буде ще більш насиченим, ще більш пізнавальним, ще більш цікавим! Запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди та спробувати себе у світі кіно!

Освітній кіно курс VERTICAL – це унікальна творча майстерня, яка є путівником у світ кінематографа. Це курс майстер класів з професіоналами кінематографа та телебачення.

Курс дасть основи, базу знань, які необхідні, щоб робити перші упевнені кроки у кіномистецтві.

Основна мета курсу - засвоєння найбільш важливих елементів кіновиробництва, навиків режисури, сценарної, акторської майстерності, операторської діяльності і принципів аналізу сценічного образу, а також навиків само презентації, вдалого проходження картингів та представлення своїх кіно, відео проектів.

Кого ми чекаємо на курс?

Хлопців та дівчат 14-18 років, які мріють пов'язати своє майбутнє із кіно, які мають багато ідей та творчої енергії, які хочуть заявити про себе та навчитися знімати якісне та класне відео!

Коли кіно курс починає свою роботу?

Початок або середина серпня (дати ще уточнюються)

Де проходитиме навчання?

Кінотеатр ім. Довженка! У малій залі з достатньою кількістю місць та великим екраном для презентацій, наглядного та візуального матеріалу.

пр. Соборний, 145

Цікаво? Звертайся за телефоном 068-100-99-38 або пишіть на електронку yulia421@ukr.net

УЧАСТЬ Є БЕЗКОШТОВНОЮ!

Кількість місць обмежена!