Акторський кастинг ZIFF 2021

Мрієте бути професійним актором та отримувати цікаві ролі? Тоді дійте!

Запорізький кінофестиваль ZIFF 2021 сумісно з партнером кінокомпанією Star Media з радістю нададуть Вам таку можливість – ми оголошуємо акторський кастинг!

У сучасному світі завдяки новітнім технологіям отримати роботу акторові стало набагато простіше. Тому щоб прийняти участь у кастингу Вам необхідно зняти само презентацію на відео хронометражем не більше 2-х хвилин та відправити посилання на прямий показ на електрону адресу організаторів. Найкращі само презентації увійдуть у акторську базу кінокомпанії Star Media.

Самопрезентація – це Ваш засіб розповісти про себе і свої переваги, про свої здобутки, прагнення, бажання, цілі тощо. У вашому відео Ви можете не обмежувати фантазію та представити себе так, як вважаєте потрібним.

Кастинг пройде у 2 етапи. Онлайн та офлайн.

На першому етапі експертна рада, у яку увійдуть продюсери та представники редактури  компанії Star Media та експерти Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021, обере найкращі відео роботи серед надісланих. Організатори кастингу сповістять переможців першого етапу та запросять їх на другий етап кастингу під час проведення Запорізького кінофестивалю 18-19 вересня 2021 року.

А другий етап буде найцікавішим. У рамках проведення Запорізького кінофестивалю переможці першого етапу кастингу очно «захищатимуть» свої презентації на великій сцені  та пройдуть проби разом з представниками кінокомпанії Star Media та експертної ради. Ви отримаєте досвід справжніх акторських проб, тому чекаємо на Вас!

Організаційні питання:

1. Хронометраж відео само презентації – до 2-х хвилин

2. Електронна адреса, на яку ми чекаємо відео само презентації – yulia421@ukr.net

3. УВАГА! Будь-ласка, надсилайте не посилання на скачування, а посилання на прямий показ відео само презентації (наприклад, посилання на відео на YouTube)

4. Чекаємо на Ваші відео само презентації до 10.08.2021