Запрошуємо 18 вересня подивитися неймовірно круту українську комедію "Нереальні Копець"

У суботу, 18 вересня, запрошуємо подивитися неймовірно круту українську комедію "Нереальні Копець" у рамках поза конкурсної програми Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021.‼  За касовими зборами "Нереальний копец" займає в 2021 році друге місце. Але на стрімінгу (Sweet.tv) фільм лідирує в двох основних категоріях - кращий український фільм і краща комедія!
 
Кілька цікавих фактів зі знімального процесу комедії "Нереальні Копець":
  • Для зйомок фільму був спеціально підготовлений новий автомобіль Порше Панамера 2020 року, який був обклеєний в реальну символіку Національної Поліції і оснащений спеціальними проблисковими маячками.
  • У перший день виїзду поліцейського Порша вулицями міста про розкішний автомобіль дізналася вся країна - вибухнули соцмережі з роликом про небачену поліцейську машину, писали всі засоби масової інформації, відео з проїздом нашого Порша подивилося в загальному кілька мільйонів чоловік.
  • Режисер: "Коли на зйомки фільму в Одесу приїхав Стас Боклан, ми зробили жартівливий конкурс - вирішили перевірити на кого більше звертають увагу перехожі, на Боклана або на Порш. Ми почали вважати людей, які проявляли активність. Порш, як завжди, приваблював багато уваги, але і Стас не відставав. В Одесі зі Стасом проходячи один квартал доводилося зупинятися кілька разів, щоб перехожі могли робити Селфі з кінозіркою. В результаті вийшла весела нічия"
  • Режисер: "Дмитро Ступка дуже впізнаваний в Україні артист, з ним часто фотографуються, проходячи повз озираються і перешіптуються люди. Але одного разу у нас сталася курйозна ситуація. Їхали ми якось на Порше і вирішили зупинитися біля кафе, купити кави. Ну і як завжди, люди проходячи повз Порша, зупиняються і роблять Селфі з поліцейським авто. Ми з Дімою стоїмо поруч і спостерігаємо за цим процесом. Підходить хлопець з маленьким сином і питає чи можна сфотографуватися. Я скромно відходжу в сторону, даючи можливість вдячному глядачеві зробити Селфі з відомим актором - Дмитром Ступкою, а він каже, що хотів би сфотографувати свого сина зі мною. Люблю знімати кіно в рідному місті)) ".
18 вересня 2021 року
10:30
ВХІД ВІЛЬНИЙ
До зустрічі на кінофестивалі!